Imagini de iarna din Bulgaria



Marile stațiuni de schi Bansko, Borovets și Pamporovo sunt cele mai cunoscute, dar există și stațiunile mai mici Chepelare și Vitosha. Bansko a beneficiat de o investiție de mai multe milioane de euro și se mândrește cu cele mai moderne facilități de schi din Bulgaria. Cazarea e relativ ieftină, iar celelalte cheltuieli (masă, închiriere echipamente) sunt extrem de accesibile. Viața de zi cu zi pe pârtii costă aproximativ jumătate din prețul din Alpi. Băutura fiind atât de ieftină, înseamnă că Bulgaria are una dintre cele mai bune oferte hibernale.

Pârtiile ușor de navigat din Pamporovo și pârtiile lungi și verzi sunt o alegere excelentă pentru familiile care învață să schieze. De asemenea, există pârtii pentru începători.



Galeria cuprinde fotografii commons free lycence din BulgariaSki.com, Wikimedia Commons, www.tourism-hotel-bulgaria.com, imagesfrombulgaria.com. Zonele in care au fost facute fotografiile sunt: statiunile Borovec, Pamporovo, Cepilare si muntii Vitosa.












Bansko (Bulgary) Ski Map

RO: Harta partiilor de schi din Bansko (Bulgaria) The feature pf the map are: ski school, funpark, cable car, chair lifts, drag lifts, info point,… Citește mai mult »


Comentarii

  1. Superbe fotografiile! Pentru iarna viitoare am planuit sa mergem si noi cu copiii in Bulgaria la munte:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu