Poze din Ramnicu Sarat

Imagini de toamna pe strazile din orasul Ramnicu Sarat, in Buzau



Fotografiile sunt facute in centrul pietonal al orasului, magazinul Victoria, Piata din Ramnicu Sarat si Palatul Brancovenesc de langa piata.


Închisoarea monument din Ramnicu Sarat
video: La pas prin oras

Municipiul Râmnicu Sărat se află în nordul Munteniei și al județului Buzău, pe malul stâng al râului cu același nume. Este străbătut de șoseaua națională DN2, care îl leagă spre sud de Buzău și București, și spre nord de orașele din Moldova: Focșani, Bacău, Roman, și Suceava. Din acest drum, la Râmnicu Sărat se ramifică DN22, care leagă orașul de Brăila și mai departe (prin trecerea Dunării cu bacul), de orașele dobrogene Tulcea și Constanța. DJ202H (șosea județeană) duce din oraș în aval de-a lungul râului Râmnicu Sărat către localitățile învecinate, respectiv comuna Topliceni, în vreme ce drumul județan 203A realizează legătura cu comuna Grebanu, iar drumul comunal 120 facilitează accesul către comuna Podgoria.

Municipiul are clădiri cu mare valoare istorică şi culturală. Aceste clădiri reprezintă potenţiale destinaţii turistice, care trebuie promovate pentru a da consistenţă industriei turismului în municipiu. Aici se pot menționa: Complexul Brâncovenesc, Muzeul municipal, Fosta închisoare comunistă, Palatul Lupescu, Palatul administrativ, Complexul cultural „Florica Cristoforeanu”,  Biblioteca municipală.  

Comentarii

  1. [...] Brancovenesc de langa piata. Articole asemanatoare:Palatul Brancovenesc din Ramnicu Sarat (poze) Vezi mai mult despre Poze din Ramnicu Sarat in Poze si forum turistic » Poze si fotografii turistice Share [...]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu