Poze din Berlin (Germania)

Galerie foto cu poze din Berlin si principalele obiective turistice culturale ale orasului, incluzand Reichstaag-ul si Poarta Brandenburg, iconica pentru istoria recenta a orasului (caderea zidului Berlinului).







Cele mai populare atracții turistice din Berlin:

  1. Poarta Brandenburg este una dintre cele mai emblematice clădiri din Berlin și un simbol al Germaniei. Poarta a fost construită în secolul al XVIII-lea și a fost un punct de reper important pentru Germania de Est și Germania de Vest în timpul Războiului Rece.
  2. Reichstag este sediul Parlamentului German. Cupola Reichstag este o atracție turistică populară, oferind vederi panoramice ale orașului.
  3. Insula Muzeelor este un complex de cinci muzee de artă și istorie, situate pe o insulă în râul Spree. Muzeele sunt situate pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și găzduiesc o colecție impresionantă de artefacte din întreaga lume.
  4. Memorialul Holocaustului este un memorial dedicat victimelor Holocaustului. Memorialul este format din 2711 blocuri de beton dispuse într-un model aleatoriu, care creează o atmosferă de melancolie și reflectare.
  5. Zidul Berlinului a fost un simbol al Războiului Rece și al divizării Germaniei. Zidul a fost construit în 1961 și a fost demolat în 1989. Fragmente ale Zidului pot fi văzute în mai multe locuri din Berlin.
  6. Checkpoint Charlie a fost unul dintre cele mai importante puncte de trecere a frontierei dintre Berlinul de Est și Berlinul de Vest în timpul Războiului Rece. Checkpoint Charlie este acum un muzeu care prezintă istoria Războiului Rece.
  7. Grădinile Zoologice din Berlin sunt unele dintre cele mai bune grădini zoologice din lume. Grădinile găzduiesc o varietate de animale, inclusiv lei, elefanți, pinguini și multe altele.
  8. Turnul de televiziune este o clădire de 368 de metri înălțime, care oferă vederi panoramice ale orașului.
  9. Alexanderplatz este o piață centrală din Berlin, care este un important punct de interes pentru turiști și localnici.

video: În Berlin, am rămas impresionați

Comentarii