Imagini din Londra


Imagini din Londra cu principalele atractii turistice ale capitalei britanice, imposibil de ratat: schimbarea garzii la Palatul Buckingham, Turnul Londrei, Marele Circ, Galeriile Harolds, London Bridge.

Lista esentiala a atractiilor londoneze cuprinde:


1.Turnul Londrei

Este locul de unde a inceput constructia medievala a capitelei britanice si principala fortareata a regilor vechi.

2.Palatul  Parlamentului și Big Ben

Simbol al Angliei moderne si parlamentare, o institutie esentiala nu doar pentru istoria Angliei, ci si pentru istoria lumii.

3.Muzeul Britanic (British Museum)

Mari capodopere artistice din intreaga lume veche si din perioada moderna a Insulelor Britanice.

4.London Eye (Marele Circ)

O panorama de pe râul Tamisa, populara London Eye, o roata de observare gigant construit ca parte a festivităților din Londra prilejuite de proiectul Mileniului.

5.Piccadilly Circus

Când am fost la Londra mi sa spus că statuia în mijlocul Piccadilly Circus a fost o statuie de Cupidon sau Eros. Știu acum că nu este complet adevarat.

6.Palatul Buckingham.

Aflat in centrul Londrei si inca in proprietatea Coroanei, Palatul este principala efigie a regalitatii londoneze. Schimbarea garzii este spectacolul cel mai atractiv, care se desfasoara cu o foarte mare regularitate. Bonus al unei vizite la Buckingham poate i o poza cu membrii familiei regale care chiar locuiesc acolo.


7.Trafalgar Square

Nicio excursie la Londra nu este completă fără a vizita Trafalgar Square.

8.Tower Bridge

Tower Bridge este unul dintre cele mai cunoscute repere din Londra in ulrima suta de ani. Mijlocul podului poate fi ridicat pentru a permite trecerea navelor, ceea ce se întâmplă în zilele noastre mai puțin de o dată pe zi.


9. Hyde Park

Cel mai popular si mai politic parc al Londrei.

10.St Pauls Cathedral


Catedrala a fost parțial distrusă în timpul marelui incendiu din 1666, și a avut, de asemenea, destul de un timp de greu în timpul al doilea război mondial.

11.Westminster Abbey

Catedrala in care au loc toate ceremoniile legate de familia regala.

12.Portobello Road și Notting Hill

Un cartier extrem de pitoresc.


13.Soho și West End

Broadcasting House a fost construită în 1932, ca primul centru de BBC.


14.Madame Tussauds și Planetariul


Situat pe colțul de Baker Street și Marylebone Road, Muzeul figurilor de ceara - Madame Tussaud este una dintre cele mai vizitate atractii londoneze.


15.Tate Modern

Galeria muzeu Tate Modern este găzduita pe malul de sud al Tamisei, în centrul Londrei.


16.Covent Garden

Covent Garden este un district în zona administrativă a London City of Westminster, Greater London. Loc de cumpărături și de divertisment


17.Camden Town, Lock si Piata.

La nord de gara Euston. Camden Town este o zonă boema, cu multe culturi și naționalități


18.Piete si viata de strada

Londra Borough Market este una dintre cele mai pitoresti piete vechi ale Londrei. Sub arcadele de cale ferată de la London Bridge, piata se intinde in toate ...

19.Knightsbridge, Kensington și Palatul Kensington

20.Muzeul de Istorie Naturala


Asta e unul din muzeele pe care copiii le adora. Chiar daca nu remarca impunătoarea clădire, expoziția este extrem de atractiva. In trend sunt dinozaurii...


21.Muzee și galerii

Deschis în 1972, de către Majestatea Sa Regina și situat pe site-ul istoric al lui Hendon Londra aerodrom în Colindale, nordul Londrei Muzeul este singura atractie din Londra la casa peste 100 de aeronave de la ...


22.Râul Tamisa

Multe poduri trec peste  Tamisa, unele foarte importante, altele nu!

23. Greenwich

Greenwich este un cartier din sudul Londrei, este un site al patrimoniului mondial renumit pentru istoria sa maritimă, casa de Greenwich Mean Time și linia invizibila prin care trece meridianul zero. Acolo puteți vedea vechea Royal Navy ...

24. Whitehall și Downing Street

Sediu al guvernului britanic si locuinta premierului


25.Parcuri și grădini


St James Park este o oaza verde, într-un oraș aglomerat. Plin  de veverițe, porumbei, papagali și alte vietăți mult prea prietenoase cu oamenii, în ciuda eforturilor paznicilor de a limita interacțiunea.





Comentarii